Welkom In De Islam

Wil jij meer weten over islam?

Wil jij graag weten wat de islam inhoudt of wil jij een eerste stap nemen richting het geloof kom dan langs!

Onze deur staat altijd voor jou open!

Ben jij op een zoektocht naar antwoorden op levensvragen? Of opzoek naar houvast in jouw leven of wil je gewoon wat meer weten over de islam? Kom dan langs.

Veel mensen zitten met vragen waarop ze geen antwoord kunnen vinden. Vraagstukken over het wereldse leven, hoe het leven is ontstaan.

Vragen hoe het heelal tot stand is gekomen en wat het doel is van de mens in dit leven? Zaken die de wetten van wis- en natuurkunde te boven gaan.

Je voelt dat er meer is, iets in jou dat zegt dat dit leven niet zomaar iets is dat vanzelf is ontstaan en dat stopt bij de dood. 

Wil jij echt weten hoe het leven is ontstaan of geloof jij dat wij spontaan uit de “Big Bang” zijn voortgekomen? Dat het puur toeval is dat er miljoenen levende verschillende organismen in een perfecte balans met elkaar vanzelf zijn ontstaan? Organisme die opzichtzelf een perfectie zijn volledig gebalanceerd met een duidelijk doel?

Kom bij ons langs zodat wij samen in dialoog kunnen gaan. De islamitische geloofsleer kan velen zaken voor jou verhelderen. Wij bieden jou graag een luisterend oor en geven je graag de islamitische kijk op belangrijke levensvraagstukken mee.

Door met elkaar in gesprek te gaan openen we nieuwe deuren voor elkaar. 

Bekeren tot islam

Draag jij de islam in je hart en wil je graag bekeren? Of ben je net bekeerd en zoek je hulp? Bericht ons en wij helpen en ondersteunen jou graag. Bij ons ben je altijd welkom!

Islam staat voor vrede, zachtaardigheid, vergevingsgezindheid en laagdrempeligheid.

Als je kennis maakt met de islam gaat er automatisch veel voor je veranderen in je leven. Je krijgt er ineens een heleboel broers en zussen bij die jou op alle mogelijke manieren helpen in het leven. Als moslim maak je deel uit van de grootste familie ter wereld.

Je zult je omringd voelen door liefde, acceptatie en verlichting. Ervaringen die je misschien niet eerder hebt gehad. Maak je niet druk om wat de media zegt, er zijn geen verplichtingen alleen adviezen. Allah (swt) zal jouw leiden op jouw pad en samen helpen wij elkaar hierin.

Neem contact op met ons en kom langs bij ons in de ISN Ulu Moskee zodat wij jou kunnen steunen en begeleiden op jouw pad naar succes. Wij houden van jouw omwille van Allah (swt) en hopen jou zo spoedig mogelijk te mogen ontmoeten.

Schuiven naar boven