Commissies

Vrouwen Commissie

Een van de hoekstenen van onze gemeenschap is onze actieve vrouwencommissie. Deze commissie, bestaande uit toegewijde en dynamische leden, zet zich in voor het organiseren van diverse activiteiten die niet alleen de banden tussen vrouwen versterken, maar ook bijdragen aan de groei en het welzijn van onze moskee. Van educatieve workshops tot liefdadigheidsevenementen, onze vrouwencommissie speelt een vitale rol in onze moskee. 

Gezinscommissie

Onze gezinscommissie is toegewijd aan het inspireren van onze kinderen door middel van boeiende lessen en stimulerende activiteiten. Door een combinatie van leerzame lessen over de Islam, en leuke activiteiten die de creativiteit en sociale vaardigheden van kinderen bevorderen, streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin elk kind kan gedijen en groeien.

Jongerencommissie

Onze jongerencommissie is een levendige hub van activiteit, waar jonge volwassenen samenkomen om te leren, te groeien en te bloeien. Van inspirerende lezingen en discussieavonden tot spannende sportevenementen en sociale bijeenkomsten, er is altijd wel iets te doen bij de jongerencommissie van de Ulu Moskee.

We geloven in het bieden van een platform waar jonge volwassenen hun talenten kunnen ontdekken, hun stem kunnen laten horen en zich kunnen engageren met de bredere gemeenschap. Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van spirituele onderwerpen, het opbouwen van vriendschappen of het bijdragen aan maatschappelijke projecten, onze jongerencommissie biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt gedijen.

 

Schuiven naar boven